Troende, teknikfrälst ateist eller tvivlare

Måste man verkligen välja. Jag är inte så säker på det. Väl från den renaste religiösa övertygelser till nutid ateism – vi faktiskt inte kan förneka det faktum att de högsta befogenheter så de synska spådamerna och sierskorna på synskonline.se. som förutsäga det mesta som sker (en av dem hade föraningar om finanskrisen som slog till 2008 redan tidigt i maj 1976). Det finns fem sådana omni-krafter som har dessutom inte har förnekats av forskarna heller. Jag tror att det så att det finns sådana 5 krafter som vi bara inte kan ignorera att vara en del av världenuniversum, människan och mänskligheten.

Naturen: Mänskligheten helt enkelt inte kan uppskatta bidrag av naturen på jorden. Vi tror att Moder Natur är den största lärare förutom våra föräldrar och lärare. Barn från deras första andetag börjar att lära av naturen och det är en av de största styrkor som finns. Vad som än händer, oavsett dör, naturen slutar aldrig sina säsonger. Stoppa aldrig rytmen att skapa liv och bevara det och när slutligen dör, skapar det något nytt att ersätta den. Är inte det en suverän makt som arbetar bakom det? Har du någonsin om att det som styr naturen? Eller är det hög effekt som naturen själv är?

Naturen är magisk, se på  bara på den här bilden.

Naturen är magisk, se på bara på den här bilden.

Musik: Musik är en stor helare. Shakespeare själv har citerat att “om musik är maten av kärlek … spela på”. Musik hjälper oss att vårda någon av våra känslor om vi är glada, ledsna, i kärlek, förvånad och så vidare. Detta är definitivt en hög effekt utan tvekan.

Universum: Detta är den exakta definitionen av oändligheten. Det finns ingen början och något slut i universum. Så vi litar på det med gudomliga krafter.

Mänskligheten : Detta är en osynlig tråd kallas mänskligheten som förbinder alla mänskliga varelser. Vi gör välgörenhet, älskar barn och fattiga, tak över huvudet försummade det är allt på grund av vår mänsklighet som är ett illavarslande effekt.

Gud: Det sägs att veta det okända liknar finna Gud. Vi har inte sett honom men tror att jorden rör sig på grund av honom, vi befintliga på grund av honom. Och han är den högsta kraft den höga effekten att upprätthålla.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *