Fjärrhealing – så funkar det

Fjärrhealing är precis som namnet antyder en teknik för innebär en helas var du än befinner dig utan att du behöver åka till den plats där healaren håller hus. Detta kan ske på den ena är i telefon med den person som utför läkningen, men den kan också utföras utan att vara i kontakt med varandra. Det finns faktiskt också exempel på extremt avlägsen healing som ägt rum där healaren gjorde sitt arbete utan att mottagaren inte hade den blekaste aning om att det var någon healing på gång över huvud taget. Vi är generellt lite tveksamma till att fjärrheala folk som inte bett om det. Visst det är snällt och så, men man skulle också kunna tänka sig att det kan leda till problem. Om healingen funkar och en person som tidigare varit sjuk hux flux blir frisk, ja alltså det kan rent teoretiskt leda till problem. Tänk om personen har ett möte med försäkringskassan eller något i den stilen och ska bevisa att jag är minsann sjuk och så är hen plötsligt kärnfrisk. I värsta fall kan denne då bli misstänkt för någon form av bedrägeri/bidragsfusk och sånt är ju aldrig bra.

Detta kommer sig av att healaren (eller om det kanske är en spådam vilket också är möjligt) använder sig av de energifält som vi alla är anslutna till, vare sig vi inser det / tro det eller ej. Eller kraften, ni vet den som omger oss, är uppbyggt av allt levande och ger en jediriddare sina fantastiska förmågor.

Fjärrhealing är bra

Fjärrhealing är bra

Så går det till
En fjärrhealingsession varar vanligtvis 20- 30 min. 5 min före avtalad tid, är det rekommenderat att man är redo att ta emot healing, vilket i korthet betyder att du bör ligga ner eller sitta i en stol där du kan sitta helt avslappnad. Det är också viktigt att omgivningen är tyst så stäng av TV, radio och liknande och ha inte någon matberedare på i bakgrunden eftersom de tenderar att föra en massa oväsen. Blunda och känn att du öppnar upp ditt sinne, sen är det bara att sätta igång.

Lugn musik är att föredra framför tysk industrirock som DAF
Ett sätt att komma i stämning är att lyssna på lugn harmonisk musik, gärna något lite smörigt som Barry Manilow. Just Barry har alltid funkat för oss. Vi avråder å det bestämdaste från all slags tyslk industrirock, den har nämligen en klar tendens att ge direkt motsatt effekt. Det finns förstås undantag, en person vi känner lyssnar uteslutande på Laibach och DAF (i synnerhet DAF:s Der Mussolini) innan fjärrhealingsessioner men den personen är å andra sidan ganska skum så det är därför verkligen inget som vi rekommenderar. Manilow har däremot visat sig funka för alla vi har hört talas om.

Läs mer om synska förmågor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *