Mer om lögnaktiga andeväsen – så säkerställer du att du talar med rätt person

Som tidigare nämnt bör man vara en smula försiktigt då man talar med andevärlden. Andar och övernaturliga är nämligen precis som oss människor, de har samma brister som vi andra enda skillnaden är att de lever på ett annat existentiellt plan. Vissa andar är otadliga till sin karaktär, riktiga hydersknyfflar andra lömska lögnhalsar som med osanning i tid och otid i syfte att skaffa sig oförtjänta fördelar. Eftesom vi i regel inte kan se vem de är vi pratar med på den andra sidan är det enkelt för en bedragarande att utge sig för att vara någon annan. Det gäller med andra ord att utomordentligt försiktigt så att ingen tar utnyttjar den känsliga position du befinner dig i samband med exempelvis en spirituell seans för att hitta på otyg.

På den här bilden ser du ärlig ande och några klart lömska. Dock inte så lätt att avgöra vem som är vem i verkligheten eftersom man inte kan se vilken som vilken.

På den här bilden ser du ärlig ande och några klart lömska. Dock inte så lätt att avgöra vem som är vem i verkligheten eftersom man inte kan se vilken som vilken.

Avsluta samtalet om du är tveksam
Det kan därför vara bra att upprätta en liten checklista för att säkerställa att du verkligen talar med rätt person. Egentligen är det inte så svårt, mest handlar det om att använda helt vanligt sunt förnuft. Anta att du vill kontakta en avliden släkting eller annan närstående., Bäst är då förstås att fråga saker som enbart denne kan tänkas veta, om anden via mediet då så klart svarar undvikande kan du med goda skäl anta att det är någon annan du talar med. I värsta fall kan det röra sig om riktigt, riktigt ond ande kanske rentav av demon. Så illa behöver de inte bara men du lyckats beslå anden ifråga med lögn och allt tyder på att det är någon helt annan du talar med rekommenderar vi verkligen att du ser till att avsluta samtalet så fort det bara är möjligt.

Kontakta oss

Hem

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *