Märklig syn spå synsk förmåga

Många som har paranormala krafter och till exempel är synska möts dagligen av fördomar och glåpord. En av de värsta fördomar är den att de inte alls är synska utan att de hittat på alltihopa och inte alls kan tala med andeväsen och så vidare för att några sådana helt enkelt inte finns. Så är det naturligtvis inte och det är därför skandalöst att synska spådamer, medium och siare måste stå ut med övergrepp från felinformerade person som inte accepterar deras begåvning. Dessvärre finns det i nuläget inte mycket att göra åt saken.

Den här ser ganska skeptisk ut men det faktiskt tänkas att han är medial.

Den här ser ganska skeptisk ut men det faktiskt tänkas att han är medial.

Än så länge finns så att säga ingen juridisk grund som kan användas för att agera mot de som hetsar (alltså vägrar tro på övernaturliga fenomen och dessutom har mage att uttala sig om det) men vår förhoppning är naturligtvis att det inom en inte alltför avlägsen framtid kommer att bli olagligt att förneka synskhet precis som samma sätt som det på sina håll är olagligt att förneka förintelsen. Här är den kända riskkapitalisten och enprocenteraren Tom Perkins ett fördöme. Han menar ju som ni säkert vet att all kritik (även måttlig sådan) av ojämlikhet och ekonomisk snedfördelning är någon form av brott mot mänskligheten. En intressant tanke. Man får anta att Perkins på sikt vill förbjuda all kritik av ojämlikhet och exploatering av fattiga människor. Något liknande skulle kunna appliceras på kritik eller förnekelse av paranormala fenomen. Nu väntar vi bara på att de goda krafterna i samhället (alltså de vars åsikter överensstämmer med mina) agerar på sätt. Hårt och skoningslöst. Vi kan nämligen inte tolerera intolerans.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *